La Junta Insular del Partit Popular de Menorca avala les candidatures d’Adolfo Vilafranca per a presidir el Consell i de Jordi López per liderar la llista al Parlament

Els nous candidats compten amb la total confiança de la presidenta del PP menorquí, Misericordia Sugrañes, qui s’integrarà en la candidatura encapçalada per López Ravanals a la cambra balear.

• Sugrañes: “Ha sigut el procés habitual per fer les candidatures. Un procés de moltes reunions y en el que, naturalment, els presidents de les juntes locals també han expressat el seu parèixer, com sempre ha estat”.

La Junta Insular del Partit Popular de Menorca ha avalat aquesta tarda a Ferreries les candidatures d’Adolfo Vilafranca per a presidir el Consell de Menorca i de Jordi López Ravanals per a encapçalar la llista del PP al Parlament dels Illes Balears.

Uns nomenaments, els de Vilafranca i López Ravanal, amb els quals els populars es preparen per a afrontar amb les màximes garanties d’èxit les pròximes eleccions i portar el canvi a Menorca.

Amb Adolfo Vilafranca al Consell i López Ravanals al Parlament, el PP pretén donar un impuls al projecte d’alternativa per a Menorca, que ha vingut defensant com a presidenta insular i portaveu de l’oposició en la institució insular, Misericòrdia Sugrañes, qui s’integrarà en la candidatura del Partit Popular de Menorca al Parlament.

Tots dos candidats compten amb la total confiança de Sugrañes, després d’haver estat Adolfo Vilafranca el seu número dos en el Consell i Jordi López Ravanals va ser una aposta de Sugrañes com a candidat al Senat en 2019.

Després de la reunió de la Junta Insular, la seva presidenta ha recalcat que “ha estat el procés habitual per a fer les candidatures. Un procés de moltes reunions i en el qual, naturalment, els presidents de les juntes locals també han expressat el seu parer, com sempre ha estat”, ha afegit Misericòrdia Sugrañes.
Sugrañes també ha indicat que, si bé la direcció regional del Partit Popular a Balears ha estat permanentment informada d’aquest procés, “Palma ha respectat en tot moment l’autonomia del PP de Menorca i dels seus òrgans d’elecció de candidats”.

Per part seva, Adolfo Vilafranca i Jordi López Ravanals han destacat l’acte de generositat i responsabilitat de Sugrañes que ha fet un pas a un costat per a posar totes facilitats i donar pas als millors candidats per a Menorca. Vilafranca i López Ravanals han posat en valor el grantreball de Misericòrdia Sugrañes desenvolupat en el Consell de Mallorca i han anunciat als membres de la Junta Insular que, des d’avui mateix, es posen ja a treballar per a formar equips i sortir al carrer a escoltar els menorquins i explicar el projecte d’alternativa del Partit Popular.

X
Send this to a friend