PP Alaior

José Luis Benejam Saura

 

Batle

 

Al llarg de 30 anys, com a professional de la comunicació, ha exercit diferents responsabilitats, entre elles, la direcció regional de Catalunya de Ràdio Espanya i Cadena TopRàdio, la direcció general de Llibertat FM, la direcció d’Antena 3 Ràdio i Ràdio 80 Sèrie Or (Menorca), o la direcció de l’àrea audiovisual de Recursos i Mitjans de comunicació.

 

Així mateix, ha estat el responsable de comunicació de Ficció TV, ha ostentat la direcció general de diversos festivals internacionals de cinema i música, i ha impulsat innombrables esdeveniments culturals i socials. Entre altres, ha dirigit i presentat els magazins informatius ‘La cita con Benejam’ i ‘El Contador’, de Radio Internacional.

 

Ha rebut el premi ‘PEOPLE 10’ per ser una de les persones que més ha destacat al llarg de 2018 en la defensa dels drets humans, la igualtat d’oportunitats i la diversitat cultural, tant des de la perspectiva personal com professional. Igualment, ha vist reconeguda la seva incansable activitat contra la violència de gènere en ser-li atorgat el ‘PREMI MENINA2018’.

Maria Antònia Pons Mascaró

 

Regidora de Policia, Serveis Socials i Recursos Humans

 

Llarga trajectòria laboral relacionada amb el món del sector turístic, sanitari i durant el període 2007- 2019, coordinadora d’emergències de Creu Roja a Menorca.

 

Ha format part de la creació de Creu Roja Joventut al municipi d’Alaior, a més ha estat cap de colla gegantera i col·laboradora de la delegació de Basquet a Menorca.

 

Titulada en animació turística, monitora de temps lliura, socorrista aquàtica, formada en cap d’equip d’emergències.

Rafael Quintana Villalonga

 

Regidor d’Esports, Festes, Fires, Mercats i Joventut

 

Regidor de l’Ajuntament d’Alaior des de l’any 2015. Graduat en Educació Primària per la UIB. Atleta reconegut a Menorca amb vàries medalles en Campionats nacionals i internacionals. Fundador de Lô Esport l’any 2011 i president d’aquesta entitat fins a l’any 2015. Amb formació també en àmbit del turisme, va treballar a la Fundació Foment del Turisme i és soci fundador actualment d’una empresa de turisme actiu.

Cristóbal Marqués Palliser

 

Regidor d’Hisenda, Urbanisme, Obres Públiques i EducacióLlicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona. Diplomat en Gestió i Administració Pública a la mateixa Universitat. Director Insular de Cultura, Patrimoni i Educació al Consell Insular de Menorca durant el període 2013-2015. Ha estat regidor d’Hisenda, Serveis Socials i Educació durant la legislatura 2015-2019. També ha treballat de tècnic en dret administratiu en despatxos d’advocats i a la Universitat de Barcelona.

Maria del Mar López Corral

 

Regidora de Sanitat Pública, Urbanitzacions i Medi ambient. Vinculada a la urbanització de Cala en Porter des de molt petita, l’any 2011 va ser elegida presidenta de l’Associació de Veïns de Cala en Porter.

 

Vida laboral dedicada a la gestió turística des dels 18 anys. Des de fa dos anys és vocal en la germanor Rociera de Menorca.

 

Ha treballat com a treballadora familiar de servei d’atenció domiciliaria i cuidadora a l’Ajuntament des Migjorn. A més també és titulada com a socorrista.

Luis Alberto Arevalo González

 

Regidor de Brigades, Vies públiques i Foment de la ocupació
Actual regidor d’accés als nuclis de població, brigada d’obres, reparacions i manteniment de vies públiques, cementiri, enllumenat públic, parcs i jardins, foment de l’ocupació, carreteres, camins rurals i representant de l’Ajuntament en la Junta de Compensació de la fase II (polígon industrial).

 

Vaig estudiar a l’Escola Sindical d’Hosteleria de Palma de Mallorca. Durant quinze anys vaig treballar en la branca de serveis turístics i fa trenta anys vaig fundar el que és ara es Grup Menorca Beach Markets, empresa dedicada al servei alimentari al detall a diferents punts turístics de Menorca. També vaig presidir el Club Esportiu Alaior en la seva etapa de tercera divisió.

Jaime Reurer Morlà

 

Regidor de Cultura

Fotògraf amb més de 30 anys d’experiència i dissenyador gràfic, desenvolupa el seu treball a Menorca – Espanya, entre els anys 1988 i 2002, va treballar com a reporter gràfic en el rotatiu «MENORCA», diari insular, eren els temps del revelat de rotllos negatius i positivat en paper fotogràfic.

 

 

Va realitzar un seguiment experimental sobre el procés d’ampliació amb negatius de color per processar còpies en blanc i negre d’alt contrast, aquesta experiència adquirida el va formar en totes les fórmules del revelat, processos creuats, insolarizació, màscares, filtrats multigrau, i altres manipulacions sobre el paper.

 

 

Tiago s’ha bolcat de ple a la revolució digital, en el món fotogràfic i també en el disseny, amb una variada experiència professional sobre el retoc fotogràfic immers en el món editorial i reimpressió, coneixedor dels processos retoc i manipulació de la imatge.

 

 

Els seus treballs s’han publicat en diverses edicions entre les que destaquen mes recentment: » Pintors de Menorca – 2010″ «Menorca 100×100 del 2014 – 15 i 16″ Menorca Talaiòtica – 2015″ de les que s’han fet edicions en català. castellà i àngels» . També publica una fotografia comentada cada setmana a les pàgines rotatius insulars, d’altra banda està present en els mitjans digitals i xarxes socials.

 

X
Send this to a friend