PP Es Mercadal i Fornells

Isabel Moll Moll

 

Mes coneguda com na Belín Som Graduada en tecnica sociosanitaria i tecnica en elaboració de productes lactiis. Diferents treballs com atenció sociosanitaria en domicili, ajudant en un port nautic i actualment treballant en el geriatric des mercadal i regidora del partit popular desde juny del 2019

Tobal Pons

 

Nascut dia 7 de setembre del 1997 a Es Mercadal. Actualment estic estudiant un Grau Superior en Administració i Finances mentres treballo al departament de distribució en l’empresa de Seguretat Trablisa a Alaior.

Sóc un aficionat de l’esport en general i sóc àrbitre de futbol desde 2014. En política hi vaig entrar es novembre del 2014 dins NNGG del Partit Popular de Menorca, posteriorment el desembre de 2017 vaig ser nomenat President Adjunt de NNGG Menorca i vocal de NNGG Illes Balears.

El mes de febrer del 2017 vaig ser nomenat el compromisari més jove d’Espanya al congrés nacional del Partit Popular en la reelecció de Mariano Rajoy.
També, sóc membre de la Junta Directiva Insular del Partit Popular des del maig del 2018 i membre de la junta local des Mercadal.

Actualment sóc el portaveu del grup municipal del Partit Popular des Mercadal i Fornells. Sempre m’ha agradat poder aportar el meu granet d’arena en fer del meu poble, no un poble millor i més proper des dels més joves als més majors. En poques paraules, me definesc com a un jove interessat en la política propera de les persones, responsable, amable i respectuós amb la diversitat ideològica de la gent.

X
Send this to a friend