PP Ciutadella

Antoni Juaneda Cabrisas

 

Nascut a Ciutadella de Menorca, 1964. És licenciat en Cièncas Econòmiques i Empresarials per la Universitat de les Illes Blears.

 

Funcionari, tècnic superior Economista del Consell Insular de Menorca, s’ha dedicat durant més de 20 anys a la política i l’Administració Pública, com Interventor i Vicepresident i Conseller de Hisenda, Turisme i Medi Ambient del Consell; Assessor Parlamentari del Ministeri de Medi Ambient; Director General de Relacions amb el Parlament de les Illes Balears; Delegat del Govern a Menorca; funcionari del Consell Insular de Menorca; actualment, Administrador Territorial de l’Agència Tributaria de les Illes Balears a Menorca.

 

És aficionat a la gastronomia. És propietari de la web “Cómete Menorca”, una guia online de restarurants de Menorca i experiències gastronòmiques, i membre fundador de l’associació Fra Roger gastronomía y cultura, dedicada a l’estudi, invetsigació, experimentació, promoció y difussió del patrimoni culinari de Menorca. Ha escrit diversos articles sobre cuida, ha format part del jurat de concursos culinaris i ha organitzat moltíssims esdevenimens gastronòmics.

Juana María Pons Torres

 

Nascuda el 3 d’abril de 1979.

 

Va cursar l’educació general bàsica (EGB) al colegí Nstra. Sra. de la Consolació a Ciutadella.

 

Va deixar els estudis per dedicarse a l’empresa familiar de restauració, ont va gestionar el restaurant familiar durant 20 anys.

 

L’any 2001 es va afiliar al Partit Popular on té actualment el carrec de Presidenta de la junta local de Ciutadella.

Blanca de Olivar Oliver

 

Nascuda a Palma de Mallorca (Agost 1967), va ser alumna del col·legi «Compañía de María» i posteriorment del Col·legi «Nuestra Señora de la Consolación» a Ciutadella de Menorca. Va cursar els seus estudis de batxillerat a l’Institut Josep Maria Quadrado, traslladant-se posteriorment a Barcelona per estudiar la carrera de Dret, exercint a l’actualitat com advocada especialitzada en Dret Penal, com a sòcia del despatx Zegerí + de Olivar, advocats penalistes.

 

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1990, ha exercit el càrrec de Diputada de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Vocal de la Subcomissió de Blanqueig de Capitals i Delictes contra el Terrorisme del Consell General de l’Advocacia Espanyola i Directora de la revista jurídica Món Jurídic. Actualment és patrona i secretaria de la Fundació José María de Olives y de Ponsich, Conde de Torre-Saura.

Joan Benejam Escanellas

Nascut el 21 de febrer de 1976 a Ciutadella de Menorca.

 

Postgrau Direcció Financera (2008) al IDEC – Universitat Pompeu Fabra.

 

Estudià Administració i Direcció Financera (1994 – 1998) a la Universitat de Barcelona.

 

Director Agencia Financera Banc Santander (Ciutadella de Menorca 2008-2015).

 

Director Financer Grup Hogar Digital (Barcelona 1998-2008) on, a més era membre dels Comitès de Direcció i Administració de les societats que formaven part de grup i on es donaven compte als inversors i membres del Comitès.

 

Membre Fundador d’Atraczion, empresa dedicada al marketing a cercadors (2000), responsable de desenvolupament de producte.

 

Ponent a diferents Màsters i Cursos de Marketing a Cercadors Universitat de Barcelona (2004 y 2005).

 

Afiliat del Partit Popular de del 2008.

 

Aficionat al teatre, actualment es membre i director de la Cia. Teatral J. Delfín Serra.

María Antonia Taltavull Fernández

Mª Antònia Taltavull va néixer el 15 d’octubre de 1975.

 

És empresària del camp i gestiona, juntament amb el seu marit, la finca Torralbet, on crien bestiar per a la producció de carn i llet per a l’elaboració de formatge.

Va estudiar el grau mitjà d’Administració i Gestió a l’Institut Mª Àngels Cardona, treballant al principi en els negocis familiars, i des de fa 12 anys està bolcada en la gestió de l’explotació agrària i ramadera.

 

X
Send this to a friend