NNGG defensa l’aposta real pels joves enfront de les negres xifres de l’atur

NNGG de Menorca ha mostrat avui la seva sorpresa davant de les declaracions del PSOE en les que ha anunciat que de cara a la propera legislatura estarán del costat dels joves. És una sorpresa veure com ara l’esquerra es compromet en accions que no ha aplicat en els últims anys, i és que tant a nivell nacional com local, els joves han estat els grans oblidats durant aquests temps de governs socialistes.

El president insular de NNGG, Manu Marquès, considera que no és més que un anunci electoralista. “Quina casualitat que ara els joves agafin rellevància, a 20 dies de les eleccions, quan l’atur juvenil ascendeix al 46%. I no només això, el govern de Zapatero i Rubalcaba ha fet que el sistema educatiu d’Espanya estigui entre els pitjors de la Unió Europea.

“Cal tenir molt poca vergonya per dir això ara, ja que amb els socialistes els joves tenen més negre que mai el seu futur”, afirma el president de NNGG de Menorca.

El PP porta en el seu programa una llei d’emprenedors que facilitarà, sobretot als joves, la creació d’empreses i de llocs de treball. A nivell autonòmic, l’educació serà un pilar fonamental en aquesta legislatura, juntament amb la formació laboral. A més des del Partit Popular s’impulsaran unes reformes que permetin a l’educació espanyola aconseguir més nivell i exigència.

A nivell insular, la joventut és un compromís primordial per a la consellera Aurora Herráiz, qui treballa juntament amb NNGG i els diversos municipis, en una sèrie d’actuacions que pròximament es donaran a conèixer.

X
Send this to a friend