Falta d’informació sobre es Camí d’en Kane

Amb aquest escrit volem manifestar des del grup municipal del Partit Popular de Ferreries, únic partit a l’oposició a l’Ajuntament del nostre poble, la nostra decepció amb el tracte disposat pel seu Batle, Sr. Josep Carreres, vers el nostre grup en relació a totes les novetats que van sorgint al voltant del Camí den Kane al seu pas per Ferreries.

 

És inadmissible que el nostre grup s’hagi d’assabentar de tot a través de la premsa. Creiem que els més de 800 electors que van dipositar la seva confiança en el nostre partit a les darreres eleccions mereixen un tracte millor. No se’ns convoca a cap de les reunions ni se’ns informa a posteriori del resultat de les mateixes.

 

Hem sentit moltes vegades demanar participació, consens… i després sén els primers que fan les coses d’esquenes a una part important de la població.

 

Des d’aquí demanem al Batle Sr. Josep Carreres que tingui en consideració per al futur informar a aquest grup de les novetats i, si ho creu adient, convocar-lo a les reunions que sobre aquest tema tinguin lloc.

 

En quant a lo aparegut en premsa aquests darrers dies sols matisar que, en relació al tram que passa per Binissues es diu que no hi ha conveni amb la propietat, quan a l’informe Massot sol·licitat pel Consell Insular es constata que sí existeix un conveni entre Consell, Ajuntament de Ferreries i propietat firmat el 02 de Juny de 2015, en relació a aquest tram i els acords per passar-hi. Va ser en l’actual legislatura fa poc més de dos anys, no deu ser molt lluny.

 

Grup Municipal PP Ferreries

X
Send this to a friend