El PP demana que no es tanqui s’aparcament de Macarella i que es convoqui un concurs per s’autobús

Es Partit Popular de Menorca, mitjançant mocions a s’Ajuntament de Ciutadella i a nes Consell Insular de Menorca, demana que no es tanqui s’aparcament de cala Macarella i que es servei d’autobús sigui, per tant, complementari i no exclusiu.

Aquesta és sa resposta a nes plans anunciats per s’equip de govern tripartit des Consell Insular.

A més de mantenir s’aparcamet obert com va fer es govern del PP a Son Saura i La Vall, es Partit Popular lamenta que s’adjudicació des servei d’autobús s’hagi fet a dit, sense concurs públic. “No tenim res contra s’empresa, però donar es monopoli a una empresa i fer-ho sense concurs no afavoreix sa competència i per tant preus més assequibles”, ha dit Adolf Vilafranca, conseller i regidor des Partit Popular a Ciutadella.

Anar i tornar a Macarella costarà 8,20 per persona si no disposa de ses targetes de transport.

Sa presidenta del PP de Ciutadella, Juana Mari Pons, ha vaticinat que “es caos de l’any passat no acabarà amb sa prohibició d’emprar s’aparcament”.

Pons i Vilafranca han coincidit que es disseny des servei presenta nombroses dubtes que cal aclarir: contradiccions entre els horaris des informadors i vigilants i ses freqüències d’autobús, sistema de reserves online sense restriccions per grans operadors i a una zona que no hi ha cobertura, preus molt cars.

Sa presidenta del PP de Ciutadella ha insistit en que s’esquerra no vol turisme i només saben prohibir. “Per una banda, es fan fotos amb sa platja de Macarella i per altre banda prohibeixen anar-hi”.

Segons un càlcul realitzat per es Partit Popular, es nombre de visitants a sa platja es reduirà notablement amb sa prohibició d’aparcar. En temporada alta, hi podran anar un màxim de 510 persones quan a Macarella quan hi havia es dos aparcaments hi havia 1.500 persones.

Per a Vilafranca, “és positiu sistema d’autobusos a ses platges, però és un error tancar es pàrquing”.

X
Send this to a friend