Canvis de circulació des Mercadal

Estem molt satisfets amb l’acord a què hem arribat les diferents formacions polítiques per tal de cercar una solució al malestar que ha generat el canvi de circulació, que afectava el tram d’entrada del poble des Mercadal en direcció al pla de ses Eres.

 

El passat mes de maig, el ple de l’Ajuntament des Mercadal, va aprovar una moció, presentada pel Grup Popular, amb el vot a favor de PSOE i l’abstenció de l’Entesa, on proposàvem una sèrie d’alternatives al canvi de circulació promogut per alcaldia, donat que aquesta mesura va provocar les queixes dels veïns en obligar a molts conductors a donar tota la volta al municipi i haver de passar per la Carretera General, amb el perill afegit que açò suposa.

 

Tal com es va acordar, la passada setmana ens vam reunir els representants dels diferents grups polítics amb tècnics de l’Ajuntament per abordar el tema. El Grup Popular va defensar diferents propostes per tal de facilitar la mobilitat dels veïns de la zona, i després d’escoltar les consideracions dels tècnics, es va acordar l’habilitació del doble sentit de circulació al tram viari comprès entre el carrer Carnisseries i la Carretera General Me-1, a través del carrer del Pla de Ses Eres i el carrer de Ciutadella.

 

Aquesta mesura, que ja s’ha posat en marxa, facilitarà la mobilitat als veïns de la zona i també als usuaris de la Farmàcia i de l’Ajuntament en direcció a la Carretera General Me-1.

 

Una solució transitòria amb la qual venim d’acord, però entenem que encara queden qüestions a resoldre, pel que seguirem treballant amb l’objectiu que la mobilitat del municipi sigui el més segura, còmode i àgil per tots els veïns del municipi.

 

Grup Popular des Mercadal i Fornells

 

X
Send this to a friend