Tadeo reforça les ganes de canvi a Màlaga i remarca que cal seguir treballant per acabar amb la crisi

El president del PP de Menorca i president del Consell Insular, Santiago Tadeo, ha acompanyat a Mariano Rajoy durant la Convenció Nacional del PP que ha tingut lloc aquests dies a Màlaga. Avui els populars han sentit més que mai les ànsies de canvi després que el seu líder hagi insistit en defensar “la cohesió social, l’Estat de Benestar i el públic» durant l’acte de clausura.

Tadeo ha estat a Màlaga juntament amb els diputats Autonòmics Alejandro Sanz i Misericòrdia Sugrañes, el diputat Nacional, Juan Carlos Grau, l’alcalde de Ciutadella, Jose Mª de Sintas Zaforteza, el regidor i President de la Junta Local des Castell, Jaume Fedelich i la gerent del PP de Menorca, Mª José Ramírez.

Santiago Tadeo valora molt positivament aquestes jornades, de les quals diu “han servit per unificar esforços, per dissenyar estratègies, per mantenir la il·lusió i per apostar fermament pel canvi, perquè és el que Menorca necessita, el que Balears necessita i el que Espanya necessita”.

Tadeo ha pogut intercanviar opinions i traslladar als seus companys de files la situació financera que s’ha trobat en el Consell. Una situació que no es diferencia en res de la que molts dels polítics del PP s’han trobat al entrar a governar en diferents institucions públiques. “Perquè l’herència que ens hem trobat ha estat pèssima, ja ho va recalcar Aznar durant el seu discurs, el PSOE és un partit especialista en enfonsar l’economia del nostre país, però encara que difícil, serà la nostra tasca tornar a remuntar-la”.

“El nostre objectiu ara serà el de prioritzar l’austeritat com a base per a l’estalvi, invertir en aquells projectes prioritaris per a la illa, recolzar i oferir sortides a l’emprenedor i reduir la burocràcia i eliminar les traves administratives que els nostres ciutadans pateixen”, assegura el president del PP de Menorca.

Durant la Convenció Nacional, el PP ha exposat les línies mestres del programa amb el qual Mariano Rajoy es presentarà a les eleccions generals, centrades en l’ocupació, la política exterior, l’Estat de Benestar, els drets socials, la regeneració política i l’educació.

X
Send this to a friend