Santiago Tadeo mostra el seu suport al comerciant

El president del Partit Popular de Menorca i president del Consell Insular, Santiago Tadeo, ha visitat avui la Fira d’Estocs de Ciutadella, al costat del candidat al Congrés, Juan Carlos Grau, l’alcalde de Ciutadella, José Maria de Sintas i altres membres de l’equip de govern del municipi.

En aquesta primera edició de la Fira d’Estocs de Ciutadella, que se celebra durant tot el cap de setmana a la sala multifuncional del Canal Salat, han participat un total de 28 expositors que podran donar sortida als productes de final de temporada que encara no han venut.
El president ha visitat cadascun dels stands amb la resta de la comitiva i ha pogut recollir in situ les impressions dels comerciants.

“Són temps difícils, ho sabem, però és necessari que entre tots busquem solucions a la crisi. Aquest tipus d’iniciatives són molt positives per activar el consum. El comerç de Menorca necessita un impuls per incentivar les vendes. És un dels nostres objectius i una meta, l’aconseguir que la nostra illa torni a ser un referent i que els nostres emprenedors no tinguin por a invertir”, afirma Tadeo.

El president destaca que “és necessari tornar a recuperar la confiança que en temps del PSOE-PSM s’ha perdut. La nostra illa té capacitat per produir i així s’ha demostrat al llarg de la història. Les nostres empreses han aconseguit ser capdavanteres dins del mercat tant nacional com internacional, tenim molts exemples, el sector del calçat, la bijuteria o els formatges, són alguns d’ells”.

“Aquest és el camí que cal recórrer, suposarà un esforç però el nostre partit ho té molt clar, volem revitalitzar l’economia de Menorca, i per a això és necessari que ara més que mai el sector privat jugui un paper protagonista”, assegura Tadeo.

Durant el recorregut, la comitiva ha aprofitat per fer algunes compres i per recollir les inquietuds dels visitants.

X
Send this to a friend