Rajoy: “Estic molt orgullós d’encapçalar la llista del PP per Madrid”

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, s’ha mostrat molt orgullós avui d’encapçalar per tercera vegada consecutiva la llista del PP al Congrés dels Diputats per Madrid, el dia en què es presentaven els candidats al Congrés i al Senat per aquesta circumscripció.

En la seva intervenció, Rajoy ha agraït a tots els candidats per haver «fet un pas endavant i defensar les idees, els principis i els programes en els que creuen». «El PP ha fet les coses bé a Madrid i el nostre objectiu és seguir millorant i fent les coses millor en el futur», ha assegurat.

Mariano Rajoy ha explicat que el que necessita Espanya en aquests moments és un govern «fort, amb les idees molt clares, competent, que sigui capaç de presentar als espanyols un pla per a quatre anys, amb l’objectiu de créixer i crear ocupació». No obstant això, ha assegurat que l’Executiu que ell presideixi si els espanyols li donen la seva confiança el proper 20 de novembre serà «capaç de dialogar, de parlar i d’entendre’s amb tots aquells que lleialment vulguin treballar i unir-se entorn d’aquest gran projecte comú que el PP pretén liderar en aquests moments».

«Serem un govern ferm, amb capacitat de decisió, perquè el pitjor que ens pot passar en aquest moment és no fer gens. Però estarem atents al que ens digui la societat i la resta de forces polítiques que vulguin col·laborar lleialment al voltant d’aquest objectiu comú», ha afegit.

Segons Rajoy, els espanyols volen un Govern que sigui capaç d’afrontar la crisi econòmica, aconseguir que hi hagi creixement econòmic i ocupació. «A això dedicarem les nostres forces, els nostres coneixements, la nostra il·lusió i les nostres ganes i li posarem tot el coratge i la determinació per superar la crisi», ha explicat.

«Estic convençut que, encara que les coses no seran fàcils, Espanya sortirà de la crisi. Crec fermament en la societat espanyola, que quan es van generar les condicions va ser capaç de crear cinc milions de llocs de treball», ha conclòs.

X