Perquè Es Mercadal s’ho val!

Des del Grup Popular a l’Ajuntament des Mercadal tenim clar que el nostre municipi ben val un esforç de coordinació comprensió  i feina amb comú entre equip de Govern i la oposició pel bé i la millora de tots els aspectes que ens afecten com a ciutadans, entitats, empreses,… que vivim aquí. És per això que entenem que hem d’aportat tot el que tenim al nostre abast per fer coses junts sempre i quan pensem que el projecte val la pena. Es Mercadal som tots!

 

Arrel d’aquesta premisa i activant diferents temes dels que portavem al nostre programa electoral, hem començat a treballar pel possible “Mercat d’hivern des Mercadal”. És en aquest punt en que hem tingut en compte tant les demandes i aportacions dels comerciants com les limitacions, dubtes, problemes… que ens han plantejat. Pensam que les coses s’han de fer ben fetes, no “a salto de mata” i és per açò que hem posat a l’abast del consistori els contactes que tenim en altres municipis on tenen molta experiència en temes com aquests. Aquest cap de setmana, el senyor Biel Serra, batle de Sa Pobla (Mallorca) ens ha rebut a un membre de l’equip de govern i un de l’oposició de l’Ajuntament des Mercadal per explicar-nos les seves experiències, les seves idees, els seus problemes,… i ens hem sentit tan ben tractats que ens veim obligats a fer-li un agraiment públic, “gràcies Biel per ser tan proper, per tractar-nos a tots iguals sense importar color, pel sac d’idees que ens emportam i per la teva hospitalitat”. Hem gaudit de la “Fira de tardor de Sa Pobla” de la millor manera possible.

 

Volem  aprofitar aquest espai per, també, deixar constància que no volem que tot açò quedi en el no res, en un prenc nota però no faig res més i per açò, presentarem al proper ple de dia 30 de novembre una moció en la que demanam que es prevegui el cost de tot açò, contemplant una partida pressupostària a tal efecte, tenint en compte qüestions importants com l’accessibilitat, la possibilitat d’entretenir el fiets i fietes, organitzar “trobades”, xerrades,,… El que hem de moure és la gent de l’illa i li hem de possibilitar que venguin i tenguin ganes de quedar-se i puguin aportar el que tenen i compartir el que necessitin.

 

Res idò, dir-vos que seguirem fent feina pel nostre municipi, treballant colze amb colze amb tothom, aportant tot el que poguem però vetllant perquè les coses es facin ben fetes!

X