NNGG Menorca i Gandia s’agermanen

Un grup de joves de Noves Generacions Menorca han visitat aquests diesla Comunitat Valencianaper conèixer als membres de la organització juvenil del Partit Popular de Gandia i aprofitant la visita han signat una Acta d’Agermanament amb els seus homòlegs menorquins.

 

Gràcies al contacte mantingut a través de les xarxes socials per ambdues organitzacions, s’ha pogut preparar aquesta visita per tal que els joves populars de les dues ciutats puguin estrènyer els seus llaços de col·laboració i amistat.

 

A més, la delegació de l’illa, encapçalada pel seu President Ramón Sintes, ha aprofitat la seva visita a Gandia per tal de conèixer de prop la festivitat de les falles.

 

NNGG Gandia ha preparat un complet programa d’actes per tal que els joves menorquins poguessin gaudir de les festivitats falleres, programa que va tindre en la jornada de dijous el seu moment més protocol·lari i emotiu amb la signatura d’una Acta d’Agermanament entre les dos entitats, esdeveniment que va vindre acompanyat del lliurament mutu de diversos obsequis típics de les dues ciutats i d’un sopar de germanor.

 

Els joves populars de Gandia s’han mostrat molt agraïts per la visita dels seus homòlegs menorquins, esperant que aquesta simbolitzi l’inici d’unes fructíferes relacions de col·laboració entre ambdós territoris.

X