La Senadora Pons Vila finalitza la ronda de visites institucionals a l’ajuntament d’Alaior

La Senadora per Menorca del Partit Popular, Juana Francis Pons Vila, ha tancat avui la ronda de reunions institucionals que tenia previstes, amb la visita a l’alcaldessa d’Alaior, Misericòrdia Sugrañes.

 

Pons Vila va iniciar el passat dia 30 de gener una ronda de contactes amb els 8 alcaldes de la illa i el president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo.

 

Durant la reunió que han mantingut avui la Senadora i l’alcaldessa d’Alaior s’han tractat diversos temes relacionats amb el municipi i pels quals seria necessari comptar amb finançament estatal per poder culminar-los. Entre ells, s’ha destacat el projecte del Pati de Sa Lluna i la millora de les urbanitzacions turístiques a través dels plans de dinamització.

 

També s’ha parlat sobre la necessitat d’agilitzar els tràmits burocràtics necessaris en temes de concessions i autoritzacions a les platges, obres en xiringuitos, etc. La Senadora ha explicat que en el moment en què es traci la modificació de la Llei de Costes seria adequat plantejar una simplificació i agilització dels tràmits administratius en aquesta matèria.

 

Aquestes visites institucionals mantingudes amb els alcaldes de Menorca han servit perquè es plantegin els temes que més preocupen als edils i que guarden relació directa amb l’Administració Central, via tramitació legislativa o via tramitació pressupostària, ja que s’està a l’espera de conèixer el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat i serà el moment de conèixer les previsions que el govern té i com encaixen les necessitats dels municipis en aquesta difícil conjuntura econòmica.

X
Send this to a friend