La presó i les mentides del PSOE

Una vegada més i com sol ser habitual tornem a veure com el PSOE incompleix les seves promeses. Avui ens hem hagut d’assabentar per la premsa que la presó de Menorca acull a un pres sense cap vinculació amb l’illa.

No ha passat ni un mes des de la inauguració del centre penitenciari i el ministeri de l’Interior ja ens ha col·locat a un reclús de fora de Menorca. El PSOE torna a posar-se en evidència amb els seus enganys i les seves mentides.

Fa 15 anys es va arribar a un acord sobre la necessitat de construir un centre de reinserció a Maó. Un acord que mai es va complir i que ens va obligar a viure amb total perplexitat com es robava el debat social i es convertia en una presó. Hem criticat el seu tamany, hem criticat la seva ubicació i hem criticat el seu cost.

Es va demanar que no es convertís en un punt d’acollida de presos de tota Espanya, però poc temps ha trigat el partit socialista a fer cas omís a les demandes de tots els menorquins.
Sempre hem sapigut que seria impossible omplir la presó només amb presos de Menorca. Sempre hem estat conscients que tard o d’hora hauria d’albergar a altres reclusos, però mentre nosaltres defensàvem una realitat òbvia, el PSOE s’ha dedicat a negar l’evidència, intentant enganyar als ciutadans dia sí i dia també.

Ara tenim la prova, es demostra que el PSOE ens va mentir i no ens queda una altra que veure com segueix utilitzant la traïció com a estratègia, col·lant a l’intern per la porta de darrere i ocultant la veritat.

Aquestes són les formes de procedir del partit socialista, que en el moment de vendre’ns la presó va posar com a condició la necessitat de corregir la manca del principi de proximitat del reclús amb el seu entorn i a menys d’un mes des de la seva inauguració, ja tenim a un hoste de fora.

El PP de Maó porta anys denunciant i avisant que el centre penitenciari podria convertir-se en una font de conflictes sinó es prenien les mesures preventives pertinents, com ha quedat demostrat en aquest cas.

Assumim que el centre haurà d’acollir presos d’altres zones com a conseqüència de la intransigència del PSOE de construir una presó de grans dimensions, que caldrà omplir, però no estem disposats a deixar passar les seves falses promeses i les seves premeditades mentides.

X