La portaveu del Consell Insular de Menorca, Salomé Cabrera, acusa al PSOE de ser còmplice d’acabar amb l’Estat del Benestar

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca va prendre possessió del càrrec amb la intenció, com molt bé s’ha dit des del principi, d’estar disposat a gestionar i a canviar la dinàmica de l’economia menorquina sense amb gairebé recursos. Un fet que s’allunya per complet del victimisme del que parla el PSOE.

Després de la dura derrota electoral i d’aconseguir el pitjor resultat de la història per a la seva formació política, el senyor Marc Pons el mínim que podria fer és respectar els 100 dies de gràcia del nou equip de govern, però una vegada més queda demostrat el seu tarannà.

El PSOE ha demanat avui, a través dels mitjans de comunicació, que “deixem de queixar-nos i ens posem a treballar”. Per si no ho sap l’hi diem: “En 60 dies no podem solucionar tots els problemes heretats per la seva nefasta gestió, que desgraciadament per a Menorca ha durat 12 llargs anys”.

El PP va entrar a governar amb el compromís de treballar des del primer dia, i així ha estat. Ens hem trobat nombrosos deutes que haurem d’afrontar però som optimistes, treballarem per millorar la vida dels menorquins i per redirigir el rumb de la illa, que en temps de Marc Pons, estava prenent un camí massa perillós.

Parla el senyor Marc Pons de treball. Volem recordar-li que va ser incapaç d’aconseguir la transferència de promoció turística, incapaç d’aprovar el Pla Director Sectorial de Carreteres, incapaç d’aprovar el Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials, incapaç de modificar el Pla Territorial Insular, incapaç d’aprovar el Pla Insular de la Costa.

El senyor Marc Pons no solament ens deixa una llista il·limitada de projectes pendents, sinó que a més, ens deixa una molt delicada situació econòmica amb un dèficit estructural de 3 milions d’euros. A això, cal sumar-li que gastava més de 3 milions d’euros en personal del pressupostat i que va deixar en molt mala situació a la fundació de discapacitats i altres consorcis.

En definitiva, conjuntament amb el senyor Francesc Antich, és còmplice de destruir l’Estat del Benestar.

La consellera Salomé Cabrera li recorda a Pons que si hagués treballat una mica més en comptes de ser un president de foto, Menorca estaria millor del que està.

X