La Comissió Interdepartamental de Turisme es posa en marxa aquest dijous

El conseller de Turisme, Carlos Delgado, ha anunciat que la Comissió Interdepartamental de Turisme es reunirà per primera vegada aquest dijous 1 de desembre per tractar diversos expedients que el sector turístic i la taula d’alcaldes tenen pendents.

 

L’objectiu d’aquesta comissió, que està presidida pel Director General de Turisme, és el de posar-se a treballar i coordinar totes aquelles actuacions que s’engeguen tant des del sector públic com el privat.

 

Delgado ha fet aquestes declaracions durant el ple del Parlament de les Illes Balears en resposta a la pregunta de la diputada del Grup Parlamentari Popular, María Asunción Pons Fullana, qui s’ha mostrat interessada pel funcionament de la Comissió Interdepartamental de Turisme.

 

Pons Fullana ha recordat que la creació d’aquesta Comissió respon a un dels compromisos anunciats pel Partit Popular al sector turístic i formarà part del programa d’acció de govern per a Balears durant l’actual mandat 2011-2015. A més, la constitució d’aquest organisme específic per al turisme de Balears, en el qual per primera vegada participen tots els departaments de l’Executiu, s’ha produït just en acabar-se la temporada d’aquest any i en el moment en què empresaris, promotors i tots els agents socials comencen a preparar la del 2012.

 

El conseller Carlos Delgado ha assegurat que prendrà part activa d’aquesta Comissió la taula d’alcaldes, una convocatòria que ha significat un gran encert, i que servirà per oferir assessorament tècnic i jurídic als municipis, i per gestionar tots aquells expedients pendents. Per tant, la Comissió serà un canal de comunicació i de treball entre totes les administracions públiques molt efectiu que pretén millorar la qualitat del turisme de les Illes Balears.

X
Send this to a friend