Juan Carlos Grau trasllada a la ministra Ana Pastor la preocupació per la situació del transport aeri a Menorca

El diputat nacional Juan Carlos Grau ha mantingut una entrevista al Congrés dels diputats amb la Ministra de Foment, Ana Pastor, on li ha explicat la preocupació per la situació del transport aeri de Menorca mitjançant un conjunt de dades sobre aquest  tema que ha recollit el Consell Insular de Menorca.

 

El diputat Grau ha fet referència a la caiguda de la companyia aèria Spanair, només coberta durant una semana les seves freqüències, a la pèrdua de freqüències i connexions directes amb Madrid, preus desorbitants i un estat de inquietut generalitzat per part de la ciutadania sobre la regularitat dels vols.

 

Aquesta entrevista s’ha produït 24 hores abans de la compareixença en públic de la Ministra de Foment a la Comissió de Transports del Congrés dels Diputats per donar comptes sobre diferents temess.

 

Les més de 20.000 firmes recollides per la plataforma El Transport Aeri ofega Menorca o el recent moviment d’internet Menorcaexisteix#, ha estat alguns dels arguments emprats per per Grau.

 

“Aconseguir un transport aeri suficient i de qualitat en temporada baixa ja no només pels turistes sinó pels propis residents és una de les nostres màximes preocupacions”, explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

X
Send this to a friend