Juan Carlos Grau Reinés i Juana Francis Pons Vila, candidats del PP al Congrés i Senat

La Junta Insular del PP de Menorca ha aprovat avui les candidatures de Juan Carlos Grau Reinés i Juana Francis Pons Vila en les llistes al Congrés i al Senat per Menorca, respectivament de cara a les properes eleccions del 20 de novembre.

La Junta Insular ha decidit per unanimitat que Juan Carlos Grau Reinés i Juana Francis Pons siguin els representants del PP de Menorca al Congrés i Senat.

Tots dos candidats han agraït el gran suport que han rebut dels seus companys.
Grau Reinés s’ha mostrat il·lusionat amb la seva renovació perquè espera que en aquesta legislatura sigui el PP el que estigui al capdavant del govern d’Espanya per aconseguir més beneficis per a la illa.

Per la seva banda, Francis Pons afronta aquesta nova etapa amb ganes de treballar dur i de recuperar la veu que Menorca necessita en el Senat, una veu que amb el socialista Arturo Begur no va tenir cap tipus de repercussió.

El candidat a la Cambra Baixa, Juan Carlos Grau, ha ocupat un escó al Congrés dels diputats durant l’última legislatura, ha estat regidor de l’ajuntament de Ciutadella, coordinador d’Urbanisme en el Consell de Menorca i també delegat a Menorca de l’Institut per al desenvolupament industrial de la Conselleria de Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

La candidata a la Cambra alta, Juana Francis Pons, ha estat portaveu del PP en el Consell de Menorca, directora insular de l’Administració de l’Estat i presidenta de la Junta Local del PP des Mercadal.

El president del PP de Menorca, Santiago Tadeo, considera que tant Grau com Francis Pons són persones amb una àmplia experiència en política que sabran exercir el càrrec amb total responsabilitat i traslladar les necessitats dels menorquins a Madrid.

X
Send this to a friend