En resposta al Sr. Ametller

En resposta a les acusacions que hem rebut per part del Sr. Batlle pel simple fet de fer la nostra feina d’oposició a l’Ajuntament des Mercadal, volem deixar molt clares algunes coses:

 

–         Sí senyor Batle, som “nous” políticament, no vivim d’això ni avui ni ahir (cosa que no pot dir tothom) però no som immadurs, no es confongui, només entenem les coses diferents i esteim en el nostre dret i en la nostra obligació de fer-ho saber. Va quedar ben clar quan en vam xerrar i avui ho repetim: vam donar un vot de confiança a l’equip de govern quan vam xerrar del nou PGOU per responsabilitat, perquè entenem que no podem parar l’evolució d’un poble i va quedar ben clar que, a canvi, vostè es comprometia a valorar la possibilitat de planificar l’escola en un altre lloc alternatiu al que proposàveu. Només vam demanar que es fes un estudi seriós de viabilitat, tant econòmica com de la resta d’àrees, i sí senyor, ens vau rentar la cara, li agradi o no l’expressió. Avui veim ben clar que només va dir que sí per tenir el nostre recolzament i que en cap moment va tenir cap interès en fer-ho, en valorar-ho… i la confiança s’ha perdut, ens ha ben enredat , però tengui clar que les “excuses” entorn a que és una zona inundable (com tot el poble!), que els tècnics diuen que a l’altre lloc està bé … no ens convencen i aquesta ràbia seva ens fa pensar malament…

 

–         Ens acusa de buscar un enfrontament veïnal… com es passa! Els veïns són els que tenen la paraula, han de poder xerrar, han de poder dir el que pensen i el que prefereixen, o troba que n’hi ha prou amb que xerrin el dia de les eleccions? Noltros treballem pel poble, treballem amb el que els veïns ens diuen, ens demanen…som conscients de que les coses no es poden fer bé per tothom però voler escoltar el poble, voler que xerrin, que escoltin, que puguin saber quines són les opcions no és enfrontar-los entre ells… potser serà enfrontar-ne alguns amb vostè, no ho sabem, però noltros tenim clar per qui hem de treballar i a qui hem de cuidar, és la nostra obligació! I volem que tenguin alguna cosa a dir en temes importants.

 

–         I mal aconsellats… no ho sabem, els consells es donen en positiu i sempre n’hi ha més fàcils de pair que altres però aprendre a escoltar-los és important i sempre positiu, avam si s’aplica el “cuento”; ni vostè ni ningú té la raó absoluta, ningú va bé sempre ni pot, sol, saber-ho tot, aprengui a escoltar senyor batle, miri al seu voltant, i no s’ho agafi tot a la tremenda, que com diuen… “quien se pica… ajos come!”

 

–         I no, li hem de confessar que no, que a pesar d’estar a l’oposició, de tenir un paper complicat, de veure coses que no ens agraden gens, de sentir que ens menysprea i ignora sempre que pot, no busquem cap descrèdit, sí que hem perdut totalment la confiança en vostè i sí que ens sentim enganats però dir la veritat no és desacreditar ningú i de mentiders no ho som gens; noltros no volem l’escola a un o altre lloc, només demanàvem un estudi seriós i complert de les diferents opcions, unes opinions de la gent… al que vostè es va comprometre i si canvia de parer sense més explicació, es desacredita vostè sol, per això tampoc ens necessita.

 

Ben atentament,

 

Grup Popular a l’Ajuntament des Mercadal

 

X
Send this to a friend