Els joves són el futur

Els presidents locals de NNGG es van reunir ahir amb la consellera de Benestar Social, Aurora Herráiz, la directora Insular de Joventut, Cristina Fernández, i els diferents regidors de Joventut dels municipis en els que governa el PP.
La cita, promoguda per NNGG, suposa l’avantsala a la reunió institucional que se celebrarà dimarts que ve amb tots els regidors de joventut de la illa.

Durant la reunió celebrada a la seu del PP d’Es Mercadal s’ha tractat la situació de cadascun dels municipis, els regidors han parlat de les polítiques que s’han estat duent a terme fins al moment. Una de les conclusions a la que s’ha arribat ha estat que un dels principals problemes és la falta d’oferta d’oci. Menorca té molt que oferir i una solució positiva i integradora passa per organitzar actuacions globals. També s’ha parlat de l’actual pèrdua de valors de la joventut, cal intentar motivar i mobilitzar als joves i oferir-los una major varietat d’oci i activitats culturals.

 

En l’actual situació econòmica i social, es fa més necessari que mai la implicació de tots. L’equip de govern del Consell, està decidit a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i per això implicarà a tots en matèria de joventut. “No podem decidir des de joventut les mesures econòmiques generadores d’ocupació, però sí conscienciar a tothom mitjançant iniciatives a que la joventut és la clau i que cal apostar per ella ara més que mai”, ha assegurat el president de NNGG Menorca, Manu Marquès.

 

Fomentar la formació, oferir ajuda social de tot tipus, conscienciar sobre una vida sana, són algunes de les prioritats del PP, unes prioritats que ara tenen més sentit que mai.

 

Marquès ha dit també que «es tracta de canviar la mentalitat i posar a la joventut en primer terme. Aquí estem per oferir als joves un futur, i tant NNGG com l’equip de govern del Consell treballaran en aquesta línea.

 

La directora Insular de Joventut, Cristina Fernández, ha afirmat que «ens posarem la samarreta de la joventut perquè a nosaltres ens correspon liderar aquesta aposta pels joves”.

X