El PP Menorca qualifica d’incoherent i demagògica l’actitud de PSOE i PSM en el Parlament

El Grup Parlamentari Popular qualifica d’incoherent i demagògica l’actitud, tant del PSOE com del PSM Més per Menorca, en presentar un gran nombre d’esmenes als pressupostos de Balears pel 2012 que saben perfectament que, a dia d’avui, amb la pèssima situació econòmica que ells mateixos han deixat al Govern, són impossibles d’acceptar.

 

Els pressupostos que ha presentat l’Executiu Balear són realistes i austers, uns comptes adequats a la situació actual i no destinats a gastar a mans plenes creient que la caixa dels diners no s’acaba mai, tal com van fer PSOE i PSM quan estaven governant.

 

El Grup Parlamentari Popular vol deixar constància que 3 de cada 4 euros es dediquen a Educació, Serveis Socials i Sanitat, un fet que demostra la preocupació del Govern per l’Estat de Benestar.

 

Després del primer dia de debat de les esmenes que les diferents formacions polítiques han presentat als pressupostos de la Comunitat Autònoma pel 2012, el diputat del Grup Parlamentari Popular, Alejandro Sanz, es pregunta per què després de 4 anys de govern socialista han esperat a estar en l’oposició per demanar el que ells no van fer.

 

“Sembla que és més fàcil parlar quan estàs en la banqueta de descans, i no quan el partit està en joc, han estat 4 anys com a titulars, i no han ficat ni un gol”, ha dit el diputat menorquí.

 

Alejandro Sanz retreu als dirigents de PSOE i PSM que no donessin solucions als ciutadans quan governaven i en canvi ara, una vegada pres el camí de l’oposició, es dediquin a defensar allò que ni ells mateixos van voler engegar. “És inacceptable i vergonyosa l’actitud de l’oposició, que pretenguin ara exigir solucions al govern del PP amb la pèssima herència que han deixat”.

X
Send this to a friend