El PP Menorca presenta una web molt més moderna i participativa

El candidat del PP al Congrés per Menorca, Juan Carlos Grau, i la candidata del PP al Senat per Menorca, Juana Francis Pons, han presentat avui la nova pàgina web del partit www.www.ppmenorca.es. A l’acte també ha assistit el president del PP de Menorca i president del Consell Insular, Santiago Tadeo. Els candidats han mostrat als mitjans de comunicació el funcionament de la nova pàgina que pretén convertir-se en un canal directe entre el partit i els ciutadans.

 

El PP és conscient de la importància de les noves tecnologies i de la implicació de la societat actual dins del món 2.0, per això vol facilitar als usuaris tota la informació, propostes, idees i solucions de la forma més transparent i a través d’una plataforma clara, senzilla i fàcil d’utilitzar.

 

La web www.www.ppmenorca.es està dividida en diferents seccions en les quals podem trobar tota la informació referent al partit, l’actualitat a través de comunicats, fotografies, vídeos o sons, i un dels punts forts: les xarxes socials.

 

Des del PP es dóna una gran importància a totes les vies de comunicació. A través de la nostra pàgina es pot accedir al Facebook del partit i fins i tot es pot contactar amb alguns dels nostres polítics en xarxes socials. També es pot seguir el Twitter en directe i estar informat dels actes del partit a través de la nostra agenda.

 

El Partit Popular pretén apropar-se cada dia més al ciutadà perquè “entre tots aconseguirem el canvi que Menorca tant necessita”.

X