El PP Menorca celebra una conferència política per recollir propostes d`afiliats i simpatitzants

El PP Menorca celebra aquest dissabte una conferència política amb afiliats i simpatitzants per presentar propostes i idees a les 4 ponències que es desenvoluparan, de les que es definiran les conclusions que es presentaran a la conferència regional del PP Balears prevista pel 10 d`octubre.

 

Les ponències s`han estructurat en 4 temàtiques: l`acció política centrada en les persones, reforçar el partit a la societat, noves maneres d`exercir l`oposició i democràcia interna com a centre de l`acció política.

 

Durant la jornada, a la qual assistirà Josep Ignasi Aguiló, un dels coordinadors de les conferències a nivell balear, intervindran afiliats i càrrecs del partit, que obriran els debats, per posteriorment recollir les propostes que vulguin presentar els assistents.

 

En la primera ponència intervindran Joana Mari Pons, Ramon Sintes, Cristóbal Pons i Estanis Company, en la segona Asunción Pons, Rafel Quintana, Maite Torrent i Simón Gornés, en la tercera, Cristóbal Coll, Águeda Reynés, Joan Benejam i Margaret Mercadal, i en l`última ponència Jaume Fedelich, Cristóbal Marques, Alejandro Sanz i Salomé Cabrera.

 

La conferència política tindrà lloc el dissabte 3 d`octubre a partir de les 10:00 hores a l`hostal restaurant Jeni des Mercadal.

 

 

X