El PP des Mercadal no acaba d’entendre les prioritats i el consens d’Ametller

El PP des Mercadal segueix pensant que l’equip de govern de l’ajuntament del municipi no està prioritzant bé la despesa. Vol recordar que en l’últim ple del mes de setembre van votar en contra d’un punt referent a despeses generals perquè, tot i que consideren totes les despeses necessàries, no coincideixen en les prioritats.
És més, el PP va aconseguir que Ametller rectifiqués i paralitzés la compra de cadires per a la sala de plens del consistori al no ser una mesura urgent.

No obstant això hi ha altres punts que tampoc són prioritaris com és el cas d’aprovar una partida de 28.000 euros per continuar amb les obres d’adequació d’una nau del polígon que ni tan sols és de propietat municipal. En el ple de juliol ja es va aprovar una partida de 22.000 euros destinada a aquesta mateixa obra. I ara es torna a invertir en la mateixa obra.

A més, Ametller va aprofitar el vot de qualitat, que el seu càrrec li permet, per apartar-nos de la Comissió de Turisme, que s’ha creat en el municipi, al·legant que era una Comissió assessora de l’alcaldia, a canvi ens convidava a crear una Comissió de regidors per a assumptes turístics.
El més curiós és que sí ens va convidar a formar part del consorci d’aigües, un fet que agraïm, però no podem entendre per què no actua igual en totes les decisions.

El PP sempre ha defensat la importància del turisme per al nostre municipi i seguim considerant que tenim molt que aportar en projectes que ens afecten a tots.

X
Send this to a friend