El PP des Mercadal demana a l’Ajuntament que solucioni les queixes dels veïns de la urbanització de Ses Fonts I i II

El Partit Popular des Mercadal i Fornells sol·licita a l’alcalde Francesc Ametller que escolti les peticions dels veïns de la Comunitat de Propietaris Ses Fonts I i Ses Fonts II, de la urbanització de Son Parc, i busqui una solució al malestar generat després de les últimes decisions preses des de l’Ajuntament.

 

En el ple ordinari del passat dia 24 de setembre, en el torn de precs i preguntes, els regidors del PP des Mercadal i Fornells, van preguntar pels reiterats canvis en el punt de recollida d’escombreries del carrere Acantilado, zona en la qual actualment viuen uns 100 veïns tot l’any. L’alcalde Francesc Ametller va contestar que el canvi s’havia produït per la queixa de dos veïns que solament viuen a la urbanització un mes a l’any, sense tenir en compte l’opinió de la resta dels veïns de la zona, que viuen tot l’any i són els perjudicats.

 

El punt de recollida actual, es troba en una zona allunyada del complex d’habitatges, la qual cosa obliga a un llarg desplaçament a tots els residents de la urbanització Ses Fonts I i Ses Fonts II, en una zona sense voreres ni llums, amb el conseqüent perill d’accidents, quan el punt de recollides havia estat consensuat amb els veïns i l’Ajuntament, dos anys enrere. Fins i tot es va preparar la zona amb la seva corresponent obra, senyalització i despesa que, a dia d’avui, no se li dóna la utilitat que deuria.

 

No s’entén que, després de tant temps i sense que generés problemes la ubicació, es procedeixi al canvi sense consultar a la majoria de veïns.

 

Un altre dels aspectes que denuncien els veïns, és el fet que les llums del parc es tanquin a les 21:30 hores de la nit, quan en la resta del municipi estan enceses fins a arribada la mitjanit, segons la zona.

 

A més, el carrer Acantilado, a partir dels dos complexos d’apartaments de la zona residencial, segueix sense il·luminació alguna ni voreres arreglades, sent una de les zones més poblades del complex residencial sense que fins avui l’Ajuntament hagi pres solució alguna al problema.

 

El PP des Mercadal i Fornells demana a l’Ajuntament que solucioni, com més aviat millor, els problemes d’aquesta comunitat de veïns, igual que fa amb la resta del municipi, i atengui les seves peticions manifestades en un document que van registrar a l’Ajuntament el passat mes d’agost.

 

X
Send this to a friend