El PP des Mercadal critica l’oportunisme polític d’Ametller i desmenteix les seves declaracions sobre la Llei Electoral

Els regidors del PP des Mercadal i Fornells, Antònia Cantallops, Mays Sampol i Ricard Riera, han defensat avui la seva absència en la votació d’ahir d’una moció, presentada pel PSOE, al ple de l’Ajuntament des Mercadal, relativa a la reforma de la Llei Orgànica del Règim Electoral General, perquè encara no s’ha definit un text, ni existeix una proposta tancada, i a més el Govern ja ha manifestat la seva voluntat d’arribar a acords amb les diferents forces polítiques. 

 

Un fet, que tal com ha manifestat el PP, “difereix molt de la postura de l’alcalde des Mercadal, Francesc Ametller, qui, critica al PP per absentar-se de la votació, però en la seva exposició d’idees va arribar a dir que la reforma de la llei és un rumor”, “d’una banda presenta la moció i aprofita per criticar-nos, i per l’altre, reconeix que es tracta d’un rumor, pur oportunisme polític, aquesta és la conducta a la qual ens té acostumats el sr. Ametller, com ja vam poder comprovar amb els seus intents d’atropellar la Junta Local de Fornells, per la qual cosa no serem nosaltres els que convertim al sr. Ametller en presoner de les seves paraules sinó dels seus fets, que parlen per si sols”.

 

El Grup Popular va mostrar ahir el seu suport a alguns dels punts de la moció, presentada pel PSM sobre la Llei Electoral, aquells que van d’acord amb els principis que ha defensat el PP, d’eliminar subvencions i major transparència. “En cap cas, recolzarem aquelles pràctiques poc democràtiques que arriben des de l’alcaldia des Mercadal, perquè nosaltres hem demostrat que estem disposats a arribar a acords i a consensos, però no permetrem que ens manipulin, com sí intenta fer l’alcalde”.

 

Finalment, el PP recorda que va ser el propi PSOE, el partit que va concórrer a les eleccions generals de 2004 amb la proposta d’elecció directa d’alcaldes al seu programa electoral, “la qual cosa ens deixa entreveure que l’alcalde des Mercadal va per lliure, intentant sempre treure rèdit polític de qualsevol tema, encara que no existeixi”.

 

X
Send this to a friend