El PP Ciutadella presentarà una moció a favor de la instal·lació dels ducs d’alba

L’entrevista publicada en el Diari Menorca a l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha fet saltar totes les alarmes, donat que es detecta, en les seves paraules, una deriva radical i antiturística molt perillosa per als interessos de Ciutadella. La seva actitud bel·ligerant contra la instal·lació dels ducs d’alba en el port exterior de Ciutadella, o la seva postura contrària a les terrasses de la Plaça Nova i contra les terrasses interiors, o la seva obsessió contra els camps de golf, ens semblen impropis d’una responsable municipal i letal per als interessos econòmics dels ciutadellencs.

 

Joana Gomila vol tornar a la Ciutadella en blanc i negre. Vol una ciutat sense vida, sense turisme i sense activitat econòmica. Dir que “qui vulgui jugar a golf que s’en vagi a Mallorca” és d’una lleugeresa que demostra la frevolesa política de la nostra alcaldessa. Entenem que amb aquesta entrevista, l’alcaldessa ha demostrat que no està a l’altura del seu càrrec i que vol imposar la seva ideologia a tots els ciutadellencs, un fet al que ens oposarem de forma clara i contundent.

 

El Partit Popular de Ciutadella presentarà en el proper ple de l’Ajuntament una moció per recaptar el suport de tots els partits polítics per reafirmar la voluntat de Ciutadella a favor de la instal·lació dels ducs d’alba. Entenem que, una vegada anunciada la decisió del Govern per invertir en el port de Ciutadella més de 4 milions d’euros, uns diners compromesos i pressupostats, ara pel capritx d’una persona, els ciutadellencs no podem perdre’ns aquesta inversió, que millorarà les instal·lacions portuàries i permetrà l’atracament d’embarcacions de més de 180 metres.

 

Finalment, ens ha sorprès que la pròpia alcaldessa hagi reconegut que encara no saben quines àrees porta cada regidor. Després de dos mesos governant encara no tenen definit l’organigrama de govern, un fet insòlit i irresponsable. L’estructura transversal de govern que intenta implementar, perquè no es fia dels seus socis de govern, està portant al fet que els ciutadans, i ni tan sols els propis funcionaris, sàpiguen encara a quin regidor dirigir-se per tractar d’un tema determinat.

 

Estem davant un govern totalment descoordinat, amb un marcat caràcter antiturístic i contrari a l’activitat econòmica. I summament ideologitzat com ho demostra el planti a la recepció del Rei i la retirada de l’himne nacional per Sant Antoni.

 

X
Send this to a friend