El PP avisa “no hi haurà retallades en les pensions”

Els candidats del PP al Congrés i al Senat, Juan Carlos Grau Reinés i Juana Francis Pons Vila, han pogut traslladar avui als pensionistes i jubilats les claus del PP en matèria social de cara a les properes eleccions del 20N. A l’acte, que s’ha celebrat en la cafeteria Consey de Mahó, han assistit també el president del PP de Menorca i president del Consell Insular, Santiago Tadeo, i l’alcaldessa de Mahó, Agueda Reynés.

Els candidats han coincidit en un mateix missatge “la protecció social i el manteniment de l’Estat de Benestar, és un compromís en ferm.

 

El candidat al Congrés, Juan Carlos Grau, ha recordat que el PSOE de Zapatero i Rubalcaba han posat en perill l’Estat de Benestar. “Els socialistes van trencar tots els pactes d’Estat que havien signat i el consens bàsic com és la congelació de les pensions, sense cap tipus d’acord, que ha afectat a més de 5 milions de pensionistes”, ha afirmat Grau.

 

Per la seva banda, Juana Francis Pons Vila, ha recalcat que el PP recolzarà als sectors més febles de la societat, defensarà l’Estat de Benestar i farà les reformes necessàries per fer-ho més sostenible.

 

També ha anunciat que el PP es dotarà dels instruments i incentius que facin efectiva l’edat de jubilació.

X